Evenementen

Voor evenementen biedt de AfvalSpiegel een uitgekiende mix van communicatie, afval-logistiek en dienstverlening. We zorgen ervoor dat er minder afval ontstaat, dat afval hergebruikt wordt en dat het festival of evenement schoon blijft.

icoon-spreekwolk

Beheerplan

Voorafgaand aan het evenement stellen we samen met de opdrachtgever een beheerplan op. Dat is een soort draaiboek, specifiek gericht op afval. Zo zorgen we ervoor dat alles tijdens het evenement op rolletjes loopt. In overleg nemen we het afvalbeheer tijdens het evenement graag van u over.

icoon-zak

Festival-logistiek

De AfvalSpiegel adviseert u over de afval-logistiek op uw evenemententerrein – zowel front- als backstage. Daarnaast zorgen we voor uitvoering: op strategische plekken zetten we prullenbakken en containers neer, we zorgen voor regelmatige lediging en we zorgen dat het terrein netjes blijft. Na afloop van het evenement wordt het afval efficiënt per afvalstroom door ons afgevoerd.

icoon-vinkje

Bezoekers bij de hand nemen

Tijdens evenementen zijn bezoekers vaak gewend om hun afval op de grond te gooien. Dat bezorgt u veel extra werk, kosten en vervuiling. Met onze doelgerichte en speelse communicatieaanpak zorgen we ervoor dat mensen het afval in de juiste bak doen.

Samenwerken of meer informatie? Neem contact met ons op!
Afval is de
moeite waard.

Bezoekadres
Kraaivenstraat 21-15
5048 AB, Tilburg

Postadres
Postbus 10311
5000 JH, Tilburg

Contact
085 – 773 19 95
info@deafvalspiegel.nl
 
 
 
 
© De AfvalSpiegel 2018 • Website door Toffey • Design door Evers + de Gier