Onderzoek

Op welke manier scheiden we ons afval? Zitten er nog veel herbruikbare grondstoffen in? Hoe schoon zijn buitengebieden? Wat vinden betrokkenen van veranderingen rond afvalinzameling? Ons ervaren team legt de resultaten voor u bloot.

icoon-spreekwolk

Afvalanalyses

We onderzoeken de samenstelling van het afval in uw gemeente of in uw bedrijf. Zo weet u wat de samenstelling is van het restafval en bijvoorbeeld hoe zuiver een specifieke afvalstroom is. Het onderzoek wordt uitgevoerd door ons gedreven veldteam, op een locatie die u kiest.

icoon-zak

Schouwingen

De AfvalSpiegel voert jaarlijks verschillende schouwingen uit. Onze specialisten brengen zwerfafval, bijplaatsingen en verdere verrommeling in een gebied in kaart. Op basis van onze bevindingen stellen we een uitgebreid document op, waarmee u doelgericht actie kunt ondernemen. Bijvoorbeeld met het oog op gedragsverandering.

icoon-vinkje

Enquêtes

Wat vinden betrokkenen van veranderingen in afvalinzameling? Kunnen ze hun afval goed kwijt en hebben ze last van stank of zwerfafval? Met onze enquêtes betrekken we belanghebbenden bij verandertrajecten en zorgen we voor een helder evaluatierapport.

Samenwerken of meer informatie? Neem contact met ons op!
Afval is de
moeite waard.

Bezoekadres
Kraaivenstraat 21-15
5048 AB, Tilburg

Postadres
Postbus 10311
5000 JH, Tilburg

Contact
085 – 773 19 95
info@deafvalspiegel.nl
 
 
 
 
© De AfvalSpiegel 2018 • Website door Toffey • Design door Evers + de Gier